Image Map

Ik wil helpen!

De levensomstandigheden in de vluchtelingenkampen van Noord-Frankrijk blijven onze aandacht vragen op vlak van de basisnoden én de mensenrechten. Op regelmatige basis brengen we er materiaal, voorzien we activiteiten, gaan we koken,... Ook voor gezinnen in België in zeer precaire omstandigheden voorzien we voedselpakketten en materiaal. 
 
.BEDELEN VAN VOEDSEL/HULP IN DE KAMPEN.
Wil je ons in de toekomst helpen in de kampen?  Dat kan. Stuur ons een bericht via de contactpagina.  Zodra we jouw bericht hebben ontvangen, nodigen we je uit voor een kennismakings- en intakegesprek.  Op die manier kunnen we dan kennis maken.  We leggen dan ook de werking van vzw Humain aan je uit, wat we doen, wat onze visie is, hoe we inzetten op onze 4 pijlers (humanitaire bijstand, coördineren, signaleren en sensibiliseren).  We stemmen dan ook de verwachtingen af en wordt er een gedragscode opgesteld (Code Of Conduct).   
 
.DONEREN VAN MATERIAAL/KLEDIJ/VOEDING.
Je kan zelf voeding/materiaal/drank inzamelen die we dan brengen naar de verschillende kampen.  Contacteer ons gerust indien je de volledige inzamellijst wenst te bekijken. Je vindt op deze pagina telkens de recentste lijst van in te zamelen goederen/voeding. 
 
.FINANCIËLE STEUN.
Indien je vzw Humain financieel wenst te steunen, kan een zelf te bepalen bedrag overschrijven op BE19 7360 2301 2912

 

Deel dit bericht via sociale media