Image Map

Ik wil helpen!

De levensomstandigheden in de vluchtelingenkampen van Noord-Frankrijk en in en rond het Noord-Station van Brussel blijven onze aandacht vragen op vlak van de basisnoden én de mensenrechten. Op regelmatige basis brengen we er materiaal, voorzien we activiteiten, gaan we koken,... Ook voor gezinnen in België in zeer precaire omstandigheden voorzien we voedselpakketten en materiaal. 
 

We bedelen voedsel, ondersteunen met materiële hulp, trachten met vrijwilligers en vluchtelingen het leven in vluchtelingenkampen en opvangcentra wat draaglijker te maken. Daarnaast willen we wegen op het beleid en sturen we de (negatieve) beeldvorming over vluchtelingen in de media en de maatschappij bij.

Indien je vzw Humain financieel wenst te steunen, kan een zelf te bepalen bedrag overschrijven op BE19 7360 2301 2912

Een tijdelijk project samen met vzw Humain?  Geef ons gerust je ideeën door en we bekijken dan samen wat er haalbaar is. Misschien help je liever mee met het voorbereidend werk of organiseer je liever inzamelacties in je familiekring, bij je vrienden, je jeugdbeweging, jouw organisatie, bedrijf of jouw school?  Dat kan zeker.  Op dit ogenblik zamelen we volgend materiaal en voeding in: http://www.vzwhumain.org/inzamellijst-vzw-humain-0

 

 

Deel dit bericht via sociale media